top of page

Gulv

Gulv

AD Oppussing utfører levering og montering av parkett- og tregulv. Vi påtar oss små og store oppdrag. Selskapet har spesialisert seg med lang erfaring innen levering og montering av spesielle parkett- og tregulv. Ingen utfordring er for stor. Vi leverer og monterer stavparkett i mønster som fiskebein, ruteparkett med diverse border, skipsgulv med innfelling av kompasstjerne som noen eksempler. Ta kontakt for en gratis og uforpliktende befaring.

Hvordan velge riktig gulv?

Det kan være vanskelig å velge hvilket parkett- eller tregulv man skal legge, og det er ikke rart med så mange varianter som finnes på markedet. Når avgjørelsen skal falle er det gjerne en stor investering som blir en del av hverdagen framover. Vi har derfor lagt til rette for at våre kunder skal kunne ta i bruk alle gode hjelpemidler. Bruk linkene til våre leverandører samt vårt billedgalleri til å studere og velge det riktige gulvet.

https://www.parkett.no

http://www.parketthuset.no

http://www.billigstgulv.no

Inspirasjon

Gulvsliping, lakkering og oljebehandling

Tregulv blir ofte slitt eller de forandrer farge som følge av bruk og sollys etter årenes løp. Total oppussing tilby sliper, reparerer skader (hakk, riper, sprekker), oljebehandler, lakkerer og farger tregulv slik at gulvene fremstår som nye og fine. Vi har fokus på å begrense støvutslippet ved sliping av gulvet. Gulv- og parkettsliping kan medføre svevestøv. Ved overflatebehandling av tregulv og parkett bruker vi gulvlakker som oljebasert-, syntetisk-, vannbasert gulvlakk, eller natur-, og voksoljer til gulvet av beste kvalitet. Våre kunder velger selv hvilken type lakk eller olje de vil bruke, men vår anbefaling av lakk er de nye vannbaserte gulvlakkene som er bedre for miljøet og meget slitesterke. Vi sørger for et godt sliperesultat med minimalt utslipp av svevestøv og bruk av høykvalitetsprodukter til etterbehandlingen. Vil du ha et uforpliktende tilbud på sliping og behandling av ditt tregulv eller vurderer du å legge nytt gulv, ta kontakt i dag via kontaktskjemaet vårt nederst på siden. Vi ordner det hele og vi står for kvalitet og hurtig levering hele veien.

ÅPNINGSTIDER

Hverdager 07:00- 19:00

Lørdag: 09:00- 17:00

logoPNG.png

KONTAKT

Telefon:  940 85 989

Adresse: Tanumveien 186,

1339 Vøyenenga, Norge

bottom of page